Skip to content

Tietoja sivustosta, kirjoittajasta ja yhteistyömahdollisuuksista

Tervetuloa Daddy Speziale -sivustolleni! Kiva kun löysit tänne!

Kuka on Daddy Speziale?

Olen ruuhkavuosia elävä perheenisä, joka uskoo hyvän perhe- ja parisuhde-elämän olevan hyvää eroa miellyttävämpi vaihtoehto koko perheelle.

Näillä sivuilla haluan jakaa asioita, jotka kasvattavat todennäköisyyttä hyvään ja kaikkia osapuolia tyydyttävään perhe- ja parisuhde-elämään. Niinpä löydät sivustolta ainakin seuraavia asioita:

 • käytännön vinkkejä parisuhde- ja perhe-elämän haasteisiin
 • tutkimustietoon perustuvia juttuja, jotka kasvattavat motivaatiotasi panostaa perheeseesi ja parisuhteeseesi
 • käsikirjoituksia, joiden avulla voitte järjestää Yllätystreffit™ yhdessä kumppanisi kanssa ja saada näin hieman jännitystä ja piristystä suhteeseenne.

Et löydä tältä sivulta hellyyttäviä kuvia lapsistani tai muita syvälle meneviä kertomuksia elämästäni. Tämän linjan olen valinnut siksi, että haluan sinun ajattelevan ensisijaisesti omaa perhettäsi sivustoa lukiessasi. Toivon voittavani luottamuksesi elämäni jakamisen sijaan jutuilla, joista on sinulle aidosti hyötyä ja huvia.

Toivon lisäksi, ettet vietä liikaa aikaa sivuillani. Sivusto on tarkoitettu avuksesi, ei itsetarkoitukseksi. Ole siis mielummin aidosti läsnä perheesi luona!

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä, minut tavoittaa parhaiten kommentoimalla jotain tekstiä sivustolla tai lähettämällä sähköpostia tämän sivun lopusta löytyvään osoitteeseen.

Toivotan sinulle hyviä hetkiä paitsi sivustoni, niin ennen kaikkea perheesi parissa!

Minulla on unelma… eli miksi olen perustanut tämän sivuston

En tiedä pohtivatko muut bloggaajat koskaan sitä, miksi oikeastaan viettävät satoja tai tuhansia tunteja vuodesta koneensa ääressä kirjoittaen. Itselleni se on kuitenkin ollut alusta asti selvää – bloggaan, koska minulla on unelma… 

Minulla on unelma… että jonain päivänä pitäisimme parisuhteesta ja perheestä huolehtimista sekä lastenkasvatusta matematiikkaa tärkeämpinä osaamisaiheina…

Minulla on unelma… että jonain päivänä perheemme olisi meille tärkeämpi kuin oma välitön nautintomme…

Minulla on unelma… että jonain päivänä olisimme tarpeeksi vahvoja vastustamaan perheellemme hallaa tekeviä kiusauksia…

Minulla on unelma… että jonain päivänä ymmärtäisimme hoitaa parisuhteitamme ennen kuin on liian myöhäistä…

Minulla on unelma… että jonain päivänä puhuisimme avoimesti vanhempien avioerojen pitkäaikaisvaikutuksista lapsiin…

Minulla on unelma… että jonain päivänä meillä kaikilla olisi keinot, taidot ja kärsivällisyyttä selvitä parisuhdekriiseistä ulos yhdessä kumppanimme kanssa entistä vahvempina…

Ja ennen kaikkea minulla on unelma… että jonakin päivänä jokainen lapsi saisi asua onnellisessa perheessä yhdessä vanhempiensa kanssa.

Unelma… liikkeellepaneva voima.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Olen avoin yhteistyömahdollisuuksille eri tahojen kanssa. Ennen kuin otat yhteyttä asian tiimoilta, vastaa seuraaviin kysymyksiin.

 • Auttaako tuotteesi tai palvelusi tavalla tai toisella ihmisiä saavuttamaan paremman ja onnellisemman parisuhde- tai perhe-elämän?
 • Oletko valmis siihen, että kerron tuotteesta rehellisen mielipiteeni? (Olen valinnut tämän linjan, koska en halua valehdella tai kaunistella asioita lukijoilleni. Halutessasi voimme kuitenkin sopia, että kirjoitan tekstin kokemuksistani, mutta sinun päätettäväksi jää se, julkaistaanko tekstiä missään. Mikäli et halua julkaisua, teksti jää vain sinun tietoosi kattavana asiakaspalautteena. Esimerkin tekemästäni yhteistyökirjoituksesta löydät vaikkapa täältä.)

Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, ota yhteyttä lähettämällä postia alla olevaan sähköpostiosoitteen tai jättämällä kommentti kommenttikentän kautta. Katsotaan miten voimme yhdessä parhaiten auttaa ihmisiä saavuttamaan vieläkin paremman parisuhteen ja perhe-elämän!

Ystävällisin terveisin,
Daddy Speziale
daddy (miukumauku) daddyspeziale . com

2 Comments

 1. Lisa Lisa

  Bravo! Oletko sinä ihan oikeasti miespuolinen henkilö? Eivätkö kaikki miehet olekaan joukolla repimässä lastensa koteja niin pieneksi silpuksi kuin pystyvät? Kiitos, että olet olemassa. ”Äidit ja morsiamet, niin kauan teillä on suojattu lies’ kun on pystyssä yksikin mies” soi LP-levyllä Sillanpään marssilaulu vielä silloin, kun isoisäni eli. Kyllä katsoo pappa pilven reunalla pahoillaan tätä nykyistä ”isät lasten asialla” -miesten lobbausmeininkiä ja rikottuja koteja.

  • Daddy Daddy

   Kiitos kommentista! Ihan oikeasti olen mies 🙂 Enkä edes usko olevani ajatuksineni mikään harvinaisuus. Ainakin haluan ajatella, että ajatuksiani pystyy allekirjoittamaan yksi jos toinenkin ”suureen hiljaiseen massaan” kuuluva.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *