Skip to content

Piristystä parisuhteeseen – Yllätystreffit™

Koska olet viimeksi kokenut jotain jännää kumppanisi kanssa? Jos siitä on jo hetki aikaa, kannattaa hakeutua aktiivisesti tilanteisiin, joissa koet uusia ja jännittäviä asioita kumppanisi kanssa, sillä tämä tutkitusti vahvistaa parisuhdetta. (Toinen tutkimus asiaan liittyen.) Koska arvostan kestäviä parisuhteita, julkaisen täällä blogissani teille treffikäsikirjoituksia, joita voitte hyödyntää kumppaninne kanssa. Näillä treffeillä voitte kokea pientä jännitystä turvallisesti yhdessä.

Jos Yllätystreffit ovat jo tuttu juttu, löydät kaikki treffikäsikirjoitukset löydät seuraavien linkkien takaa (katsothan vain omat käsikirjoituksesi, jottei treffien jännitysmomentti katoa):

Mikäli et vielä tiedä, mistä parisuhteen piristämisessä Yllätystreffeillä™ on kyse, alta saat lisätietoa asiasta.

Mistä Yllätystreffeissä™ oman kumppanin kanssa on kyse?

Näitä treffejä varten varten julkaistaan aina kaksi käsikirjoitusta. Toinen sinulle ja toinen kumppanillesi. Yhdessä nämä käsikirjoitukset muodostavat yksinkertaisen rungon treffeille, kuitenkin niin, että kumpikaan teistä ei välttämättä tiedä täysin mitä tuleman pitää. Voitte siis kokea pientä jännitystä turvallisesti yhdessä kumppaninne kanssa.

Miten nämä treffit toimivat käytännössä?

  1. Älkää stressatko. Tämä on teille täysin ilmaista, eikä suunnitelmissani ole muuttaa tätä teille maksulliseksi myöhemminkään.
  2. Laita tämä sivusto seurantaan, jotta saatte tiedon julkaistavista treffikäsikirjoituksista ja löydätte ne helposti.
  3. Kun uusi treffikäsikirjoitus julkaistaan, löydätte blogistani linkin teidän kummankin omaan käsikirjoitukseenne tuleville treffeille. Käsikirjoituksessa annetaan teille tarkemmat ohjeet treffien toteuttamiseksi.
  4. Kun olette kumpikin lukeneet ohjeistuksenne, sopikaa yhdessä ajankohta treffeille ja tehkää tarvittavat valmistelut.
  5. Nauttikaa treffeistä ja niiden tuomasta piristyksestä suhteeseenne!
Kuka tietää, mitä treffeiltä milloinkin paljastuu… Varmaa on vain se, että saatte piristystä parisuhteeseen!

Mitä kannattaa huomioida treffeillä?

Koska kumppanisi ei tiedä mitä tuleman pitää, tulee sinun tuntea kumppaniasi sen verran, ettet lähde toteuttamaan mitään hänelle täysin epäsopivaa/sietämätöntä. Treffit ovat yleensä sellaisia, että suurin osa ihmisistä kokee treffien sisällön aivan normaaliksi ja mukavaksi yhdessä tekemiseksi. Koska ihmisiä on kuitenkin hyvin erilaisia ja osa kokee vaikkapa vakaumuksensa vuoksi hyvinkin erilaisia asioita epämiellyttäväksi, koin tarpeelliseksi muistuttaa sinua tästä asiasta tässä yhteydessä.

Mitä treffikäsikirjoitukset sisältävät?

Treffikäsikirjoitukset sisältävät seuraavat asiat.

  • Treffi-idean, esim. käynti kahvilla. Tämä voidaan kertoa joissain tapauksissa vain toiselle.
  • Yhteisen yleisohjeistuksen teille kummallekin, sisältäen mm. treffien arvioidun/ehdotetun keston ja tarvittaessa muuta yleishyödyllistä tietoa tulevista treffeistä.
  • Naiselle ja miehelle tarkoitetut erilliset tarkemmat ohjeistukset. Nämä sisältävät tarkemmat valmistautumisohjeet treffeille sekä mahdolliset toimintaohjeet treffien ajaksi. Tämä osuus on tarkoitettu vain sinun nähtäväksesi, ei kumppanillesi. Näistä ohjeista muodostuu treffien yllätysmomentti.

Kokeilisin mielelläni, mutten ole varma innostuuko kumppanini… voinko toteuttaa näitä yksin, vai mitä ehdotat?

Jännityksen muodostamisen kannalta on oleellista, että tiedät vain osan siitä, mitä treffeillä tulee tapahtumaan. Tällä tavalla saatte treffeistä parhaan hyödyn suhteellenne. Näin ollen rohkaisen sinua pysymään vahvana ja olemaan katsomatta vain kumppanillesi tarkoitettua osaa treffien käsikirjoituksesta.

Koska osa treffeistä on kuitenkin sellaisia, että toinen teistä tietää koko käsikirjoituksen ja toinen ei mitään, ja osa sellaisia, että kumpikin teistä tietää etukäteen koko suunnitelman, pystyt näissä tapauksissa järjestämään teille kahdelle helposti treffit itsekin, ilman kumppanisi panosta. Ja mikäli kumppanisi ei innostu asiasta lainkaan, voit tietysti aina lukea myös hänen osuutensa käsikirjoituksesta ja järjestää treffit itse. Tällöin tärkeä osa yllätystreffien ideasta jää kuitenkin toteutumatta.

Onko tämä tosiaan aivan ilmaista?

Kyllä. Julkaisen treffit täällä blogissani, eivätkä treffikäsikirjoitukset maksa teille mitään tai velvoita teitä mihinkään.

Kuulostaa hyvältä! Saanko jakaa tiedon tästä kavereillenikin?

Olen iloinen, mikäli levität tästä tietoa eteenpäin! Kiitos jo etukäteen!

Arvostaisin kuitenkin kovasti, mikäli et jakaisi tietoa treffikäsikirjoitusten sisällöstä kenellekään. Joku voi haluta toteuttaa treffit syystä tai toisesta vasta (paljonkin) myöhemmin. Ethän halua pilata heidän iloansa ja jännitystään?

Mutta kavereille voit siis ilomielin jakaa tietoa vaikkapa kertomalla sosiaalisessa mediassa olleesi kumppanisi kanssa kivoilla suhdettanne piristävillä treffeillä. Tai vielä helpommin nyt heti alla olevien nappuloiden kautta 🙂 Näin innostat kaveriasikin parantamaan heti parisuhdettaan treffailemalla kumppaniaan!